Orden er det halve arbejde, som man siger. For at integrere denne orden i din daglige rutine på værkstedet tilbyder vi dig skræddersyede systemer til opbevaring, som sikre dig orden og overblik, så du har tid til din forretning.

FÖRCH VARO - sikker, økonomisk, fleksibel

Ud over en ryddelig og sikker opbevaring på værkstedet er effektivitet og økonomi i fokus for vores VARO-system. Derfor tilbyder vi f.eks. VARO reolsystemet på attraktive vilkår. Alle FÖRCH VARO-systemkomponenter kan fleksibelt tilpasses i størrelse og udstyrstype til enhver håndværkers behov - uanset branche og virksomhedsstørrelse.

Håndtering af C-dele 

De mindste dele er oftes dem der tager mest tid at håndtere og bestille. Vores C-dele management spænder lige fra rådgivning og support til assistance med indkøbsprocessen. 

VARO reolsystem

Det variable og pladsbesparende reolsystem VARO sammensættes af individuelle moduler til reoltårne. Efter en fælles og individuel planlægning overtager vi gerne det indledende arbejde med opsætning, oprydning og opmærkning. Vi tilbyder VARO-reolerne på attraktive vilkår og hvis du ønsker det, kan vi også sørge for regelmæssig opfyldning som passer til dine behov.

Mere om VARO-reolsystemet

VAROBOXX / VAROiBOXX

Med VAROBOXX har du en nem og overskuelig overblik og håndtering. VAROBOXX fåes i forskellige størrelser - kan klikkes sammen og stables i få trin. På den måde er dit værktøj og dine materialer fleksibelt og overskueligt opbevaret til brug på værkstedet, byggepladsen samt i bilen.

Til VAROBOXX / VAROiBOXX serierne