FÖRCH er din pålidelige partner indenfor transport, byg og industri. Med et højt niveau af disciplin og kompetent rådgivning, ved vores 1700 medarbejdere i hele Tyskland, hvad der er vigtigt for vores kunder. Men stærk følelse af tillid og en bred vifte af indkøbsmuligheder genererer vi en omsætning på 283 millioner euro på vores hjemmemarked. Derudover er der nu 33 salgssteder i Tyskland, herunder udvalgte 24-timers FÖRCH-salgsfilialer, hvor håndværkere kan booke sig ind døgnet rundt.

 
283 millioner € omsætning i Tyskland
1.700 kontor- og feltmedarbejdere i Tyskland
33 FÖRCH-salgskontorer i hele Tyskland
> 150.000 kunder på hjemmemarkedet

FÖRCH koncernledelse

 
Andreas Pescht
Koncern direktør (CEO)
Salgsstrategi på tværs af kanaler

Ikke kun vores produkter, men også vores salgskanaler er fuldt ud designet til at opfylde vores kunders krav. Vores salgsområder arbejder hånd i hånd, så vores kunder kan bruge dem kombineret og individuelt. Uanset hvilken kanal. At handle hos FÖRCH er frem for alt hurtigt og ukompliceret.

Rådgivning i øjenhøjde

Holdning, kundeorientering og kompetence er det, der tæller hos vores sælgere. Det vil sige: Vi taler med hinanden som ligemænd - og frem for alt taler vi samme sprog. Det kan vi gøre takket være omfattende brancheekspertise, ofte gennem vores egen praksis og erhvervserfaring. Derfor er kompetent rådgivning og support hos FÖRCH aldrig et spørgsmål om held, men snarere en bevidst del af FÖRCH's samlede pakke.

I de bedste hænder på stedet

I vores 33 FÖRCH-salgsafdelinger i hele Tyskland dækker vi pålideligt vores professionelle håndværkeres umiddelbare behov. Vi præsenterer vores kundeorienterede sortiment, så du kan røre, teste og opleve det. Talrige tjenester som leverings- og afhentningsservice, lagerføring af kundespecifikke sortimenter eller 24-timers adgang i udvalgte FÖRCH-salgsfilialer afrunder vores servicepakke.

Produktverden og indkøbstransparens 24/7

Digitaliseringens høje tempo udelukker ikke gennemsigtighed, tillid og partnerskab hos FÖRCH. Tværtimod: Vi lægger stor vægt på at integrere disse principper i vores e-handel. Med skræddersyede og individuelle digitale løsninger skaber vi mere gennemsigtighed i vores kunders digitale bestillingsproces. Døgnet rundt, 7 dage om ugen.

Personlig support

 
Telefonisk kundeservice afrunder den individuelle kundeservice hos FÖRCH. Vores salgsrådgivere og interne specialister er glade for at kunne støtte vores kunder proaktivt ved personlig rådgivning og salg. 

 

Vores administrations- og lagerlokationer:

Virksomhedens hovedkvarter Kochertürn

Administrationsbygning 1-4 og logistikcenter
Theo-Förch-Str. 11-15
74196 Neuenstadt-Kochertürn

Neuenstadt placering

iNNOCenter og administrationsbygning 5
Neckarsulmer Street 47
74196 Neuenstadt

iNNOCenter huser vores uddannelses- og eventcentre. Administrationsbygning 5 blev officielt indviet som en ny kontorbygning i 2021.

Lager Stein
Lager med parallel ordreplukning (PaKoLa) Stein
Obere Mäurichstr. 6
74196 Neuenstadt-Stein
Lager Zwickau

Lager til parallel ordreplukning (PaKoLa) Zwickau
Maxhütte-Gewerbering 2
08056 Zwickau