Altid til rådighed

Dit indkøb af forbrugsmaterialer, værktøj og maskiner skal frem for alt være ukompliceret og hurtigt. Derfor er vi der for dig på mange tænkelige måder alt efter dine behov og ønsker, for at give dig de rigtige produkter og den bedste service. 

Personlig rådgivning

Har du brug for individuel rådgivning? Så står din personlige kontaktperson hos Förch klar til at give dig råd og hjælp. Hvis du ikke kan få fat i din kontaktperson, vil vores kundeservice med glæde hjælpe dig videre. 

Branchekendskab i marken

I en tid hvor tingene hurtigt kan forandre sig, bekymre vi os stadig om din virksomhed. Derfor er kundeorientering, attitude og kompetence topprioriteter for vores medarbejdere i marken.

Selvfølgelig vil din personlige salgsrådgiver også rådgive dig om de skræddersyede digitale tjenester, services eller ordre- og opbevaringssystemer fra FÖRCH. Det gør dit køb af værktøj og forbrugsvarer endnu nemmere og mere fleksibelt.

 
 
 
 
 
E-handelsløsninger på forkant med udviklingen

Med adgang til FÖRCH online shop har du mulighed for shopping døgnet rundt. Dermed har du mulighed for at øge din og dine medarbejderes effektivitet.

Kundeservice

Ud over salgskonsulenten er vores kundeservice ligeledes en tidsbesparende og effektiv måde at komme i kontakt med os på. 

Levering
Over 98% af alle varer er løbende tilgængelige inden for 48 timer.
Bæredygtig shopping
Kvalitets-, miljø- og energistyring i henhold til standarder.