Talrige regler og love gør håndtering og opbevaring af kemiske artikler til en stor udfordring i dagligdagen. Spar tid, omkostninger og minimer potentielle farer for dig selv og dine medarbejdere ved at lade os hjælpe med håndtering af kemiske produkter.

Er du interesseret i at få mere viden omkring opbevaring af kemi? Så kontakt din personlige salgskonsulent. Han eller hun vil med glæde informere omkring dine muligheder.

Dine fordele ved håndtering af kemiske produkter

Tids- og omkostningsbesparende

Da alle dokumenter om farlige stoffer til enhver tid kan ses i opdateret form, slipper du for den kedelige vedligeholdelse af dine dokumenter og kan koncentrere dig fuldt ud om din kerneforretning. Den administrative indsats er næsten helt elimineret.

Minimering af potentielle farer

Korrekt opbevaring af kemiske produkter reducerer det eksisterende farepotentiale betydeligt og giver større sikkerhed på arbejdspladsen. Vi rådgiver dig gerne, f.eks. om skabe til farlige stoffer, drypbakker og tromlereoler.

 

Sikker opbevaring

For at reducere den potentielle fare til et minimum anbefaler vi professionelle skabe til kemiske produkter. De giver ikke kun mulighed for sikker opbevaring af dine værkstedskemikalier, men skaber også ekstra orden og forenklet lagerstyring.

Ud over skabe til kemiske produkter tilbyder vi også særlige opbevaringsløsninger til f.eks. tønder eller gasflasker.

Kontakt os nu
Arbejdsmiljø og sikkerhed

Med arbejdssikkerhedsprodukter, der er individuelt tilpasset dine behov, kan du klare enhver udfordring med en maksimal grad af sikkerhed. Vi tilbyder en bred vifte af sikkerhedsprodukter fra top til tå, især til håndtering af farlige stoffer og kemikalier. Vores produktsortiment omfatter åndedræts-, øjen- og kropsbeskyttelse samt skabe til farlige stoffer og opsamlingsbakker til sikker opbevaring af dine kemiske produkter.

Om arbejdsmiljø og sikkerhed
 
Kontakt

Kontakt os eller din salgskonsulent, hvis du har yderligere spørgsmål til emnet håndtering af kemiske produkter. 

Kontakt os nu