Inden for området metal og industri har vi alt hvad du har behov for, uanset om du er låsesmed, metalarbejder, stålarbejder, køretøjsbygger, eller om du tager dig af professionelle installationer inden for sanitet, varme, klimaanlæg eller elektricitet.

Levering
Inden  48 timer er over 98 % af alle artikler kontinuerligt tilgængelige.

Metal (inactiv)

Sanitet, opvarmning, klimaanlæg

Til sanitet, opvarmning, klimaanlæg

Salgsfremmende produkter

Til salgsfremmende produkter

Kompetenceområder metal og bygningsservice

Oscillerende værktøj

Vores oscillerende værktøjer tilbyder mange anvendelsesmuligheder, såsom savning, slibning, skæring, skrabning, raspning, forsænkning og filning. Disse professionelle allroundere er ideelle til præcist arbejde og bruges i forskellige brancher og håndværk.

Med Multi-Cutter og de matchende oscillerende værktøjer kan du skære, slibe, skrabe og save i en lang række materialer. Motoren sætter redskabet i en hurtig, oscillerende frem- og tilbagebevægelse, der kaldes oscillation.

Takket være denne bevægelse kan Multi-Cutter lave præcise og kontrollerede snit i forskellige materialer som træ, metal, plast og fliser, selv på svært tilgængelige steder. Det gør det nemt at fjerne et beskadiget område uden at skulle redesigne hele væggen.

 
 
Mekanisk montering af fotovoltaik

Alt er ordnet med blot et par klik!

Med monteringsprodukterne til solceller fra FÖRCH får du alt fra en enkelt kilde, fra tagkrogen til monteringsskinnen til jordingstilbehøret og de matchende skruer. I modsætning til sammenlignelige systemer reducerer den innovative monteringsklemme monteringen af solcellemodulet på skinnen til blot et par trin. Derudover giver den indvendige skinneforbindelse dig mulighed for at fastgøre centerclipsene i enhver position på monteringsskinnen. Den meget høje korrosionsbestandighed af alle systemkomponenter er garanteret ved produktion af rustfrit stål eller aluminium af høj kvalitet. Vi tilbyder dig løsninger til alle typer tagdækning med vores underkonstruktion og vores omfattende dimensioneringsservice.

Beskyttelse til ekstreme arbejdsforhold

Vi arbejder konstant på at videreudvikle den ideelle øjen- og ansigtsbeskyttelse til alle slibe- og svejseopgaver. Derudover fokuserer vi også på den højest mulige bærekomfort, som f.eks. sikres ved at reducere hjelmenes vægt eller deres mange justeringsmuligheder.

Ud over vores Comfort-slibehjelm, der imponerer som en letvægter med 180° synsfelt og justerbar luftfordeling i pandeområdet, kan du også opleve vores nye Clear View-svejsehjelme og topmodellen Clear View Panorama.

Både ansigtsskærmen til slibeopgaver og alle svejsehjelme fås også som luftversioner med frisklufttilførsel. Friskluftsystemet, der fås som tilbehør, giver dig maksimal sikkerhed takket være det integrerede partikelfilter af højeste klasse - og beskytter pålideligt mod røg, aerosoler og støv.