FÖRCH er din pålidelige partner indenfor trasport, byg og industri. Med et højt niveau af disciplin og kompetent rådgivning, ved vores medarebejdere i Danmark, hvad der er vigtigt for vores kunder. Med en stærk følelse af tillid og en bred vifte af indkøbsmuligheder genererer vi en omsætning på 50 millioner Dkr. i Danmark.

 
50 millioner Dkr. omsætning i Danmark 
30 ansatte i Danmark 
6000 aktive kunder

 

 
Klaus Musch - Geschäftsführer Förch Dänemark A/S und Förch Schweden AB -  Theo Förch GmbH & Co.KG | XING
Klaus Musch
Administrende direktør
Salg på tværs af kanaler

Ikke kun vores produkter, men også vores salgskanaler er fuldt ud designet til at opfylde vores kunders krav. Vores salgsområder arbejder hånd i hånd, så vores kunder kan bruge dem kombineret og individuelt. Uanset hvilken kanal. At handle hos FÖRCH er frem for alt hurtigt og ukompliceret.

Rådgivning i øjenhøjde

Holdning, kundeorientering og kompetence er det, der tæller hos vores sælgere. Det vil sige: Vi taler med hinanden som ligemænd - og frem for alt taler vi samme sprog. Det kan vi gøre takket være omfattende brancheekspertise, ofte gennem vores egen praksis og erhvervserfaring. Derfor er kompetent rådgivning og support hos FÖRCH aldrig et spørgsmål om held, men snarere en bevidst del af FÖRCH's samlede pakke.

Produktverden og indkøbstranparens 24/7

Digitaliserings høje tempo udelukker ikke gennemsigtighed, tillid og partnerskab hos FÖRCH. Tværtimod: vi lægger stor vægt på at integrere disse principper i vores e-handel. Med skræddersyede og individuelle digitale løsninger skaber iv mere gennemsigtighed i vores kunders digitale bestillingsprces. Døgnet rundt, 7 dage om ugen.

Personlig support

Telefonisk kundeservice afrunder den individuelle kundeservice hos FÖRCH. Vores salgsrådgivere og interne specialister er glade for at kunne støtte vores kunder proaktivt ved personlig rådgivning og salg.