FÖRCH er din pålidelige partner indenfor transport, byg og industri. Med et højt niveau af disciplin og kompetent rådgivning, ved vores medarbejdere i Danmark, hvad der er vigtigt for vores kunder. Men stærk følelse af tillid og en bred vifte af indkøbsmuligheder genererer vi en omsætning på 50 millioner Dkr. i Danmark. 

 
50 millioner Dkr. omsætning i Danmark
30 ansatte i Danmark
 6.000 aktive kunder 

FÖRCH Danmark ledelse

Klaus Musch - Geschäftsführer Förch Dänemark A/S und Förch Schweden AB -  Theo Förch GmbH & Co.KG | XING
Klaus Musch
Administrerende direktør for Danmark
Salgsstrategi på tværs af kanaler

Ikke kun vores produkter, men også vores salgskanaler er fuldt ud designet til at opfylde vores kunders krav. Vores salgsområder arbejder hånd i hånd, så vores kunder kan bruge dem kombineret og individuelt. Uanset hvilken kanal. At handle hos FÖRCH er frem for alt hurtigt og ukompliceret.

 
 
Produktverden og indkøbstransparens 24/7

Digitaliseringens høje tempo udelukker ikke gennemsigtighed, tillid og partnerskab hos FÖRCH. Tværtimod: Vi lægger stor vægt på at integrere disse principper i vores e-handel. Med skræddersyede og individuelle digitale løsninger skaber vi mere gennemsigtighed i vores kunders digitale bestillingsproces. Døgnet rundt, 7 dage om ugen.

Personlig support

Telefonisk kundeservice afrunder den individuelle kundeservice hos FÖRCH. Vores salgsrådgivere og interne specialister er glade for at kunne støtte vores kunder proaktivt ved personlig rådgivning og salg.