Salg kun til erhvervsdrivende

Dine hænder skaber resultater.

Det bedste til dine hænder.

Egentlig findes „Byg-håndværk“ som sådan slet ikke. Hvad der dog findes, er uddannede eksperter af forskellige håndværker, der samarbejder eller i eget regi opfylder specielle opgaver.

Ved du, hvad murer, maler, snedker, tømrer, tagdækker, metalarbejder, blikkenslager, gulvlægger eller elektrikker har til fælles? En stærk, understøttende partner, der kender de forskellige krav og nødvendige produktløsninger. Om det er forbrugsmaterialer, håndværktøj, bygkemi eller fastgørelse – lige meget hvad det drejer sig om i kernen ”byg”, er du ved FÖRCH kommet til det rigtige sted. Vi har et omfattende portefølje af kvalitets produkter klar til dig, der løbende opdateres og udvides.

Højeste præcision, betingelsesløs punktlighed og kvalitet – din kunde forventer altid maksimum fra dig. Og det forventer du af os, din partner.

Det er en pligt at kende forventningen. At overgå forventningen er derimod dit valg. Og det udgør, når alt kommer til alt, forskellen. Hvordan vi dagligt gør det? Idet vi er helt tæt på branchen. Vi kender de forskellige opgaver og arbejdsskridt ligesom de vedvarende voksende krav fra kunden. I vores iNNOCenter afprøver og tester vores erfarne branchefolk derfor altid nye produkter, som gør dit arbejde lettere, sikre, mere økonomisk. Du har brug for en passende løsning til alle udfordringer. Om boring, skæring, savning, fræsning, slibning, limning, tætning, isolering, skruning, hamre, vi giver dig det i hånden.