Salg kun til erhvervsdrivende

Perfektion i en håndevending.

Alt fra en hånd.

Tid er penge. Det gælder overalt, men især på autoværksteder. Kunder vil hurtigt være køreklar igen. Samtidig er det nødvendig at bil-specialister har fleksible og innovative løsninger, for hurtigt at kunne agere og reagere.

Næsten ingen håndværks-branche er så hektisk som autobranchen. Hele tiden nye modeller og ny teknologi som forlanger at den professionelle er fleksibel og villig til at tilpasse sig. Kun når alt er opdateret, opfyldes kundens behov hurtig og bedst muligt. Her er FÖRCH med sine egne høje kvalitetskrav den perfekte partner. Vores produktsortiment er  både bredt og dybt samt af højeste kvalitet, skræddersyet til auto/håndværk. Promte og pålidelig service. Sælgeren er kompetent, personlig og følger altid med tiden. vi giver ikke kun vores ord på dette, men også vores hånd. For største tilfredshed – ved dig og dine kunder.

En bil med to, fire eller flere hjul, to hænder og det rigtige udstyr – mere behøver man ikke.

At værktøjet, værkstedsudstyr, forbrugsmaterialer, kemi, elektronik og meget mere kommer fra FÖRCH, gør ikke kun sagerne nemme, men ganske simpelt bedre. Stort udvalg, god kvalitet og optimal rentabilitet kommer ikke af en tilfældighed. Vi tænker i løsninger, der altid passer nøjagtig til dine krav. Sådan forklares det omfattende portefølje af kvalitets produkter, der bogstaveligt vokser med opgaven. Alligevel er specielle områder altid et anliggende for os. Et ægte highlight indenfor vores brede varieret tilbud er FÖRCH TRUCKline. Det er udviklet specielt til erhvervskøretøjs-virksomheder.