Salg kun til erhvervsdrivende

Håndværk kræver håndarbejde.

C-Dele-Management med FÖRCH.

C-dele-Management

Ved FÖRCH har vi indstillet os fuldt og helt på, at forme dit indkøb så økonomisk, enkelt og overskuelig som muligt. Derfor er vi ikke kun ren produktleverandør men tilbyder også helheds, individuelle og modulære systemløsninger til C-dele. Smådele som DIN- og Normdele, værkstedskemi, forbrugsmaterialer og bor samt slibemidler og værktøj har en lav vareværdi men forårsager et betydeligt tidsforbrug i indkøbet – især ved hyppige bestillingsprocesser. 

På grund af den store forskel mellem vareværdi og tidsforbrug gælder det om, at optimere indkøbsprocesserne for at stoppe en ubalance mellem varens egentlige værdi, administrationsomkostninger og tidsforbrug. 

Den rigtige balance mellem vareværdi og anskaffelsesforbrug er udslagsgivende for et vellykket C-dele-Management, dermed kan uudnyttet besparelsespotentiale realiseres.

Vores fleksible tjenesteydelser strækker sig fra ønsker til vejledning og overtagelse af dine foretrukne bestillingsprocesser. Som supplement til C-dele-Management, tilbyder vi det variable lagersystem VARO, hvilket optimalt understøtter håndteringen af C-dele. Så kan du koncentrere dig om kerneforretningen.

 

Resultat gennem C-dele-Management

  • individuelle artikelkombinationer fra et bredt C-dels-sortiment
  • uforandret høj kvalitet på varerne
  • hurtige og pålidelige leveringer
  • vedvarende grundbehovsdækning
  • vedvarende bidrag til procesomkostnings-optimering