Salg kun til erhvervsdrivende

Fingeren på tidens puls.

Din direkte vej til vores produktverden.

E-Business-løsninger fra FÖRCH giver dig, gennem den digitale informationsteknologi på kort tid en effektiv merværdi på informationer, kommunikation og transaktion.

Gennem Web og smartphone-App fra FÖRCH, er der åbnet for indkøb døgnet rundt. Overskuelige struktureret, er du med få klik på musen ved den søgte vare - og har adgang til vigtige produktdata. Talrige integrerede funktioner fra tilladelsesworkflow over bestillingsmønster, leveringadresseadministation eller værktøjs- og omkostningsmanagement begunstiger den enkelte og effektive bestillingsafvinkling. FÖRCH  webshop kan også nemt, hurtigt og sikkert bruges til bestilling med scannersystem. Dermed alnder din ordre med et fingertryk ved os og bliver i en håndevending bearbejdet. 

E-Procurement: Løsning efter mål

Efter ønske understøtter vi også din elektroniske indkøbsproces med en skræddersyet E-Procure¬ment-Løsning. De ønskede produktdata står til rådighed i gængse formater som BMEcat og klassifikationer efter eCl@ss, UNSPSC eller i E-Procurement-Portaler. De kundeindividuelle bearbejdninger af data er en selvfølgelighed for os.