Salg kun til erhvervsdrivende

Sælgere

flere steder i hele Danmark

Sælger der vil have eget ansvar og frihed til at gøre forskellen for FÖRCH A/S.

 

Hos Förch A/S har vi været tæt på kunderne i over 55 år og i mere end 54 lande i verden, og vores nuværende succes betyder at vi søger sælgere til auto og lastvognsbranchen. Vi søger sælgere som ved at tid er penge, og at værkstederne i dag skal bruge innovative og fleksible løsninger for, at kunne agere og reagere. Förch A/S er i kraftig vækst og er særdeles positivt modtaget af markedet, derfor har vi nu brug for dig, som kan og vil gøre en forskel.

Arbejdsopgaver:
Salg og service til eksisterende og nye kunder inden for forbrugsartikler, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter. Du får det overordnede ansvar i et eksisterende distrikt med egne kunder og emner. Du vil være ansvarlig for kundeporteføljen herunder salgs og indtjeningsudvikling på kundeniveau. Vi skal på nuværende tidspunkt bruge sælgere flere steder i hele Danmark.

Du er:
Først og fremmest til "salg". Du ved hvordan du kommer ind til kunden og ved hvad der skal til for, at få en ordre. Du har kendskab til auto eller lastvognsbranchen og det kan være du i dag sælger værktøj, reservedele eller andet inden for autobranchen.

  • Du har masser af "gå på mod" og er engageret og udadvendt.
  • Du arbejder struktureret og er ærlig, vedholdende og troværdig.
  • Du er god til at lytte og kommunikere på alle niveauer og kan skabe relationer til kunderne.
  • Du er veltalende, præsentabel og en god Teamplayer med stort T.
  • Du er bosiddende i distriktet.

Oplysninger om stillingen:
NYGAARD & CO. varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag til: ove@nygaardco.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ove Nygaard på telefon 30 31 09 08. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og fortroligt, tiltrædelse efter aftale men vi venter gerne på den rette.

 

Förch A/S:
Förch A/S er en del af den verdensomspændende tyske Handels virksomhed Theo Förch GmbH & Co. der beskæftiger sig med salg af befæstelsesmaterialer, kemiprodukter, værktøj, sikkerhedsudstyr, m.m. til virksomheder indenfor autobranchen. Vi er grundlagt i 1963 og omsætter for mere end kr. 4 mia. og er i kraftig vækst. Vi er i dag over 3200 medarbejdere på verdensplan. Se mere på www.foerch.dk