Salg kun til erhvervsdrivende

Sælger til autobranchen

Vestsjælland

Sælger der vil have eget ansvar og frihed til at gøre forskellen for FÖRCH.

Hos Förch A/S har vi været tæt på kunderne i over 55 år og i mere end 54 lande i verden, og vores nuværende succes betyder at vi søger en sælger til autobranchen. Vi søger, til distriktet Vestsjælland, sælgere som ved at tid er penge, og at værkstederne i dag skal bruge innovative og fleksible løsninger for, at kunne agere og reagere. Förch A/S er i kraftig vækst og er særdeles positivt modtaget af markedet, derfor har vi nu brug for dig, som kan og vil gøre en forskel.

Arbejdsopgaver:
Salg og service til eksisterende og nye kunder inden for forbrugsartikler, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter. Du får det overordnede ansvar i et eksisterende distrikt med egne kunder og emner. Du vil være ansvarlig for kundeporteføljen herunder salgs og indtjeningsudvikling på kundeniveau.

Du er:
Først og fremmest til "salg". Du ved hvordan du kommer ind til kunden og ved hvad der skal til for, at få en ordre. Du har kendskab til autobranchen, det kan være du i dag sælger værktøj, reservedele eller andet indenfor autobranchen.

  • Du har masser af "gå på mod" og er engageret og udadvendt.
  • Du arbejder struktureret og er ærlig, vedholdende og troværdig.
  • Du er god til at lytte og kommunikere på alle niveauer og kan skabe relationer til kunderne.
  • Du er veltalende, præsentabel og en god Teamplayer med stort T.
  • Du er bosiddende i distriktet.

Vi tilbyder:
Et spændende og alsidigt job i en international virksomhed, hvor du selv kan planlægge din hverdag og som byder på mange faglige udfordringer. En attraktiv lønpakke, firmabil, pension- og sundhedsordning, og kollegaer som brænder for deres job.

Oplysninger om stillingen.
Distriktschef Jesper Jørgensen giver gerne yderligere oplysninger vedrørende stillingen, ring på mobil 24 40 37 11 Vi ser frem til at modtage din ansøgning med ansøgningsfrist senest den 23 april 2019.
Du skal sende din ansøgning til job@foerch.dk
Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og fortroligt, tiltrædelse efter aftale men vi venter gerne på den rette.

Förch A/S:
Förch A/S er en del af den verdensomspændende tyske Handels virksomhed Theo Förch GmbH & Co. der beskæftiger sig med salg af befæstelsesmaterialer, kemiprodukter, værktøj, sikkerhedsudstyr, m.m. til virksomheder indenfor autobranchen. Vi er grundlagt i 1963 og omsætter for mere end kr. 3,5 mia. og er i kraftig vækst. Vi er i dag over 3000 medarbejdere på verdensplan. Se mere på www.foerch.dk