Salg kun til erhvervsdrivende

Sælger til autobranchen

på Vestfyn

Tænder du på salg, og leder du efter salgsjobbet, hvor kun dine egne ambitioner sætter grænsen for din indtjening?

Som sælger i Förch A/S vil din hverdag bestå af opsøgende salg af forbrugsartikler, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter til nye kunder. Du får samtidig ansvaret for at servicere og udvikle indtjeningen på din egen kundeportefølje i distrikt Vestfyn.

Du får mulighed for at følge dine resultater tæt og dagligt via salgslisten. Med fast base på dit hjemmekontor, vil du blive udstyret med moderne arbejdsredskaber, så du fx kan taste ordrer direkte fra bilen til hovedkontoret i Silkeborg.

Hvem er du?
Vi leder efter en person med gode salgsgener, der motiveres af at skabe resultater, som kan mærkes direkte på pengepungen. Du har eventuelt en baggrund som mekaniker, reservedelsekspedient eller bilsælger, men du kan have mange indfaldsvinkler til jobbet, så længe du har talent for at sælge.

Du vil modtage en grundig oplæring og løbende få faglig inspiration og sparring med erfarne kollegaer. Kender du allerede ”Salgstrappen” eller lignende værktøjer og har du erfaring med præsentationsteknik, vil det være en fordel.

Som person er du imødekommende, udadvendt og serviceminded. Du venter ikke på at blive sat i gang, men er proaktiv og evner at strukturere din hverdag. Du er gerne bosiddende i det vestfynske, hvor du har gode relationer og et stort netværk.

Hvad kan vi tilbyde?
Som sælger hos Förch A/S bliver du en del af en velkonsolideret virksomhed med tyske rødder og mere end 25 års erfaring på det danske marked. Du vil få et stort personligt råderum, hvor du selvstændigt planlægger din hverdag og jagter dine resultater med god back-up fra erfarne kollegaer hjemme på kontoret.

Du får ordnede forhold og faste rammer med realistiske budgetter, garantiløn og en attraktiv provisionsordning. Vi stiller en firmabil til rådighed, ligesom du selvfølgelig får pension og sundhedsforsikring. For den rette person vil der være gode udviklingsmuligheder internt i virksomheden.

Hvad venter du på?
Hvis du er sælgeren vi søger, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt via Søg Stillingen nedenfor. Relevante kandidater vil løbende blive inviteret til samtale, så du skal være hurtig på aftrækkeren. JKS Career varetager rekrutteringsprocessen for Förch og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Eva Nestler på telefon 3085 1311.

Om Förch A/S:
Förch A/S er en del af den verdensomspændende tyske handelsvirksomhed Theo Förch GmbH & Co. der beskæftiger sig med salg af befæstelsesmaterialer, kemiprodukter, værktøj, sikkerhedsudstyr, mm. til virksomheder indenfor autobranchen. Förch er grundlagt i 1963 og omsætter for mere end 3 mia. årligt og har 2800 medarbejdere på verdensplan.

Du kan læse mere om Förch A/S på www.foerch.dk