Salg kun til erhvervsdrivende

Sælger til autobranchen

Midtsjælland

Sælger der vil have ansvar og frihed til at gøre en forskel for FÖRCH

Sælger til Midtsjælland
Tænder du på salg og leder du efter salgsjobbet, hvor kun dine egne ambitioner sætter grænserne for din udvikling og indtjening?

Förch A/S søger en sælger til autobranchen som ved, at tid er penge, og at værksteder i dag skal bruge innovative og fleksible løsninger, for at kunne agere og reagere. Förch A/S er i kraftig vækst og har en særdeles positiv position på markedet, derfor har vi nu brug for dig, som kan og vil gøre en forskel.

Arbejdsopgaver:
Som sælger ved Förch, vil du med udgangspunkt fra dit hjemmekontor, selvstændigt planlægge din hverdag, som består af salg af forbrugsartikler, kemi, værktøj, værkstedsudstyr samt vores koncepter, til eksisterende og nye kunder i autobranchen. Du vil være ansvarlig for din egen kundeportefølje, herunder salgs- og indtjeningsudvikling på kundeniveau.

Hvem er du?
Vi leder efter en person der ved hvad godt købmandskab består af, og som motiveres af at skabe resultater.
Dine indfaldsvinkler til jobbet kan være mange, og branchekendskab er klart en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er at du har talent for at sælge, skabe relationer og brænder for at udvikle dig i en spændende branche, og kan begå dig på alle niveauer ude hos kunderne. Du vil modtage en grundig oplæring og løbende få faglig inspiration og sparring med erfarne kollegaer.

Som person er du imødekommende, udadvendt og serviceminded. Du venter ikke på at blive sat i gang, men er proaktiv, vedholdende og evner at strukturere din hverdag. Du er bevidst om at succes kommer gennem grundigt arbejde og tager tid, og at det handler om at opbygge varige kunderelationer. Du har fødderne solidt plantet på jorden, har formentlig et stort netværk, og er bosiddende i distriktet.

Hvad kan vi tilbyde? :
Som sælger hos Förch A/S bliver du en del af en velkonsolideret virksomhed med tyske rødder og 30 års erfaring på det danske marked. Du vil få et stort personligt råderum, hvor du selvstændigt planlægger din hverdag og skaber dine resultater med god backup fra erfarne kollegaer hjemme på kontoret.

Du får ordnede forhold og faste rammer med realistiske budgetter, garantiløn og en attraktiv provisionsordning. Vi stiller en firmabil til rådighed, ligesom du selvfølgelig får pension og sundhedsforsikring.

Hvad venter du på?
Hvis du er sælgeren vi søger, så send din motiverende ansøgning og CV hurtigst muligt til job@foerch.dk. Relevante kandidater vil løbende blive inviteret til samtale, så du skal være hurtig på aftrækkeren. Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, vi venter dog gerne på den rigtige kandidat.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Distriktschef Jesper Jørgensen på telefon 24403711.

Om Förch A/S: Förch A/S er en del af den verdensomspændende tyske handelsvirksomhed Theo Förch GmbH & Co. der beskæftiger sig med salg af befæstelsesmaterialer, kemiprodukter, værktøj, sikkerhedsudstyr, mm. til virksomheder indenfor autobranchen. Förch er grundlagt i 1963 og omsætter for mere end 3,6 mia. årligt og har 3350 medarbejdere på verdensplan. Du kan læse mere om Förch A/S på www.foerch.dk