Salg kun til erhvervsdrivende

Kundeservicemedarbejder søges til

Förch A/S i Silkeborg

Er du serviceminded, og brænder du for at gøre kunderne glade? Har du erfaring med internt salg, og brænder du for at levere den optimale kundeservice?

Så er det dig, vi søger som vores nye kundeservicemedarbejder til kontoret i Silkeborg.

Om stillingen
Med reference til Product Manager vil du indgå i et team på 4 medarbejdere i kundeserviceafdelingen, hvor du agerer salgs back-up for vores sælgere i marken og har den daglige kundekontakt. Derudover vil dine primære arbejdsopgaver indbefatte alt fra ordre- og reklamationsbehandling til indkøb, lagerlogistik, stamdatabehandling, telefonekspedition samt håndtering af interne ad hoc-opgaver.

Om dig
Du har særdeles gode servicegener og er en positiv, udadvendt og struktureret person, som trives med at have mange opgaver i spil på samme tid. Du har et godt overblik og arbejder selvstændigt med dine opgaver. Derudover er du vedholdende, løsningsorienteret og proaktiv - og du er imødekommende og smilende i telefonen. Du har en baggrund fra en lignende kundeservicestilling eller supportfunktion og har tidligere arbejdet med ordrehåndtering og telefonisk kundekontakt. Derudover har du erfaring med Navision eller C5, er en erfaren bruger af Excel og mestrer dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt på forhandlerniveau. Det er en fordel, hvis du har kendskab til lastvognsegmentet eller autobranchen.

Förch tilbyder
En alsidig fuldtidsstilling i en uformel organisation med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø i en velkonsolideret virksomhed med tyske rødder og mere end 25 års erfaring på det danske marked. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pensionspakke samt sundhedsforsikring.

Ansøgning
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på Søg stillingen nedenfor.

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på telefon +45 3085 1331.

Om Förch A/S
Förch A/S er en del af den verdensomspændende tyske handelsvirksomhed Theo Förch GmbH & Co. der beskæftiger sig med salg af befæstelsesmaterialer, kemiprodukter, værktøj, sikkerhedsudstyr mm. til virksomheder inden for autobranchen. Förch er grundlagt i 1963 og omsætter for mere end 3 mia. årligt og har 2800 medarbejdere på verdensplan.

Du kan læse mere om Förch A/S på www.foerch.dk