Registrere

Klik her

FÖRCH Danmark

Mere information her
Kachel-Aktion-693x353-klein.jpg
 
Kampagne %
Månedens salgsfremmende produkter..
Opdag tilbud nu
Power-fuer-die-Profis-textlos-kleinjpg.jpg
 
Kraft til de professionelle
Partner i en stærk batterialliance
Oplev FÖRCH elektriske apparater nu

Velkommen til FÖRCH's online store

Vores onlinebutik stråler i et banebrydende design. Men det er ikke kun udseendet, der er ultramoderne. Lad os overbevise dig om vores mangfoldige funktioner. Har du ikke en konto til onlinebutikken endnu? Så registrer dig nu hurtigt og nemt.
Filtrer og find i stedet for at søge
Forbedret søgefunktion og intelligente filtre giver dig en bedre og hurtigere shoppingoplevelse og får dig hurtigere frem til det ønskede produkt. Det giver dig mulighed for at koncentrere dig om det væsentlige: Dit arbejde.
Alle ordrer på et øjeblik!
Uanset hvilken kanal du bruger til at placere en ordre hos FÖRCH: Dine ordrer vises nu alle tydeligt på din brugerkonto, hvor de nemt kan administreres, godkendes, kontrolleres og evalueres.
Desktop-Warenkorb-573x325.jpg

Dit køb - din beslutning.

FÖRCH er der for at rådgive dig på alle kanaler. Vi tager os af det. Vi implementerer.

FÖRCH er partneren for handel og industri. Vi tilbyder dig ikke kun skræddersyede løsninger, men også mange måder at afgive din ordre på. Individuel rådgivning fra din salgskonsulent, i det nærliggende FÖRCH-salgskontor eller på telefonen, samt hurtigt og til enhver tid i vores onlinebutik - du bestemmer, hvilken bestillingsmetode der passer dig bedst og hvornår.

Oplev shoppingmulighederne nu
FÖRCH Ihr Einkauf

Orden er et must.

Uanset om det er på lageret, i værkstedet eller på byggepladsen. Vores løsninger skaber mere tid til det væsentlige.

Vores VARO-systemer giver dig optimal støtte til opbevaring og håndtering af dine forbrugsvarer og værktøjer. Komponenterne kan tilpasses individuelt og fleksibelt til dine behov. Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, på byggepladsen, på vejen eller i værkstedet: Vi har den rigtige løsning og sikrer større effektivitet i dit daglige arbejde med VARO.

Få mere at vide om FÖRCH VARO
FÖRCH VARO

FÖRCH. Over 55 års brancheekspertise inden for handel og industri.

Med en konsolideret årlig omsætning på 474 millioner euro (2019) er Förch en af Tysklands førende leverandører af produkter til handel og industri. Virksomhedens nuværende hovedkvarter i Neuenstadt am Kocher (Baden-Württemberg) ligger ikke langt fra den tidligere kerne i den direkte salgsvirksomhed. Hvad den meget omtalte garage er for andre brancher, var forældrenes lade for grundlæggeren Theo Förch i 1963. I dag omfatter produktsortimentet mere end 100.000 værksteds-, monterings- og fastgørelsesprodukter - men Förch er forblevet en 100% familievirksomhed, hvor den menneskelige faktor og den personlige kontakt fortsat spiller en nøglerolle.

Mere end 300.000 tilfredse kunder...
...takket være engagementet fra mere end 3.000 medarbejdere, hvoraf 2.000 arbejder i marken.

Få mere at vide om FÖRCH
Over 100,000 suitable articles for trade and industry ...
... available in 24- 48 hours, in 23 European countries, 34 sales offices in Germany, on the web, as an app and directly via personal contact.
FÖRCH kennenlernen